Yazdır

Eğlence zamanı

eglence-zamani1

Korsan ya da Arı Maya kıyafetinden baygınlık geldi artık. Su perisi ya da ketçap şişesi, ya da patates kızartması olunsa nasıl olur acaba?

Fotoğraf: Moritz Zauner Prodüksiyon: Rashana Rebecca Jennings

LEZZETLİ PATATES KIZARTMASI
BEDEN 98-110, 116-128
Patates kızartmasına doyulmaz! Fast food kızartma kutusu kostümü, içindeki köpük patates çubuklarıyla o kadar iştah açıcı ki.
Kumaş: İnce pamuklu kumaş ve köpük. 136

eglence-zamani2

UYANMA ZAMANI
Beden 98-110, 116-128
Evet, sabah oldu, saat çalınca uyanırız… Çalar saat şeklinde esprili ve şirin mi şirin bir kostüm!
Kumaş: İnce pamuklu, keçe. 140

KETÇAP ŞİŞESİ
Beden 104-128
Spagetti ve patates kızartmasının yanına çok yakışır, bir de çocukların kostümlü balosuna tabii… Kalın kumaştan dikilen ve tela ile daha da kalınlaşan bu kostüm açık hava partisi için bile ideal.
Kumaş: Yünlü. 135 

eglence-zamani3

UYKU TULUMU
TEK BEDEN
En hakiki bir son dakika kostümü: İki adet kocaman yastık, kareli kılıf, saça kocaman bir fiyonk ve sıkı bir kuşak…hepsi bu!
Kumaş: Kareli poplin 139

SÜNGER BOB
Beden 98-110, 116-128
Daha esprilisi can sağlığı! Hava kabarcıklı folyo, karton, keçe ve işlem tamam!
Kumaş: Keçe, çiçekli ince pamuklu. 141

DENİZ YILDIZI
Beden 98 – 122
Sokak partisi için süper korunaklı bir deniz yıldızı kostümü. Bacak arası çıtçıtlı ve sıcacık, kompozisyon ise müthiş!
Kumaş: Streç havlu kumaş, pamuklu kumaş. 137 

eglence-zamani4

SU PERİSİ ELBİSE, ETEK VE TAYT
Beden 98 – 122
Küçük kızların rüyasını süsleyen bir kostüm: Tül etek üstüne renk renk yaprakların düştüğü pembe jarse elbise, çiçekli kemer, altına çizgili tayt ve o güzel saçları süsleyen şahane bir taç ve tabii ki peri kanatları.
Kumaş: Elastik jarse, çizgili jarse, keçe. 138

Fotoğraf: Moritz zauner; Prodüksiyon: Rashana Rebecca Jennings; SAÇ VE MAKYAJ: Maria Muntz/Fame. Prinzessin Lillifee © Coppenrath Verlag, Münster

 

Burda Dergisi 2015/01 Ocak

Paylaşmak ister misin?

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile