Yazdır

Modern ama bohem

modern-ama-bohem-1

Desenli tulum, bluz ya da triko elbise: Temel parçalardan oluşan şık bir koleksiyon. Sokak modasının spor halini yansıtan bu modelleri gri renk ve salaş aksesuarla tamamlayın.

Fotoğraf: Andreas Gamsreiter Prodüksiyon : Anja Woertge

MAKSİ ETEK
Beden 34 – 42
Sokakta ya da partide: Zıt renkli kalça ekleriyle hareketli bir etek modeli, her stile uygun bir çalışma: İster şık bir bluzla, ister kalın bir kazakla tamamlayın.
Kumaş: Krep saten 106

Ekstra öneri:
Eteği bir askıya takıp, yüksek bir yere asın ve birkaç gün bekletin, sonra boy ölçüsü alın ve baskısını yapın. Bütün bunlar güzel ve düzgün dökümü için gerekli.

modern-ama-bohem-2

MANTO
Beden 34 – 44
Geleneksel kalın yünlü kumaştan modern bir çalışma: Şal yakayı anımsatan kenar patı ve kamalı kollarıyla minimalist bir model!
Kumaş: Kalın yünlü 127

BLUZ
Beden 36 – 44
Kapüşonlu, kanguru cepli ve yakası tünel bağcıklı ama kumaşı ince ipek saten olan bluz aslında tam bir stil kırması.
Kumaş: Krep saten 101B

PANTOLON
Beden 72 – 88
Svetşort kumaşından yüksek belli pantolon rahat ve şık bir parça . Belindeki pililer sayesinde baseni bol, paçaları dar kesimli.
Kumaş: Svetşört kumaşı 119A

 

Burda Dergisi 2016/01 Ocak


modern-ama-bohem-3

ELBİSE
Beden 36 – 44
Desenli bordürlü kumaştan dikilen bu elbise hafif ve bedeni saran düz kesimli bir çalışma.
Kumaş: Krep saten 109

modern-ama-bohem-4

TRİKO ELBİSE
Beden 36 – 44
Modelin sırtı çok dikkat çekici! Önü gayet sade ama arkası şelale yakalı. İnce triko kumaş boyuna çizgili, arka ek parça verev.
Kumaş: İnce triko kumaş 104

 

Burda Dergisi 2016/01 Ocak


modern-ama-bohem-5

TULUM
Beden 36 – 44
Baskı desenli kumaşı, bol kolları ve bacakları, ön jabosu olan tulum tam anlamıyla bohem şıklığın simgesi. Lastikli beli üst bedenin rahat dökümünü sağlıyor. Siyah ipekliden dikilir, yüksek topuklu ayakkabı ve şık bir portföy çanta ile tamamlanırsa en hakikisinden kokteyl kıyafeti yerine de geçer.

Kumaş: Krep saten 110A

 

Burda Dergisi 2016/01 Ocak

Paylaşmak ister misin?

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn